Informatie over

Klachtenregeling

Klachtenregeling

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over de zorg binnen ons Echocentrum Noord-Limburg en zullen ons uiterste best doen om deze ervaring zo prettig mogelijk te laten verlopen.  

Zit u toch met vragen, twijfels of bent u ergens ontevreden over? Vertel het ons of degene waar u rechtstreeks mee te maken heeft. Wij stellen feedback op prijs en leren graag van jullie ervaring! Een goed gesprek kan vaak al veel verhelderen en onvrede wegnemen.

Lukt het niet om er samen uit te komen? Of wilt u hulp bij het indienen van een klacht? Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris van het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg). Zij (of hij) is onpartijdig, werkt onafhankelijk en helpt u graag verder met ondersteuning en advies. Ook bemiddelt de klachtenfunctionaris bij het vinden van een oplossing. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.

De klachtenfunctionaris is van maandag tot en met vrijdag (van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur) telefonisch te bereiken op het nummer 088 – 024 51 23. U kunt ook een mail sturen naar klachtverloskunde@cbkz.nl.

Meer weten?

Neem contact op!

Meer weten?

Neem contact op!